Decatlon revisited! Een dagje Decathlon!

Decatlon revisited! Een dagje Decathlon!

Category : Steden

Bij regenachtig weer of gewoon bij mooi weer omdat er sowieso sportspullen moeten komen, een leuk bezoekje in la belle France.

Echter, al jarenlang is één van de meest geliefde uitstapjes bij ons in de familie en bij vrienden een bezoek aan de Decathlon, vlakbij ons in Vichy, maar ook in Clermont-Ferrand. En altijd kom je er met veel spullen vandaan.

Het lijkt wel of niet kunt ophouden met kopen.

Voor volwassenen leuk, maar ook voor de kids! Want hier kun je echt alles uitproberen! Deze zaak zorgt er echt voor dat iedereen kan gaan sporten. Zo belangrijk.

Hieronder een aantal foto’s van toen en van nu! Nog steeds precies hetzelfde. En altijd met veel succes en zonder kwade gezichten. Het vrolijkste shopuitje voor iedereen!

Decatlon trimapparaat jaren geleden

Decatlon trimapparaat

Decatlon shoppenDecatlon kung fuDecatlon moeilijk beslissen

Jager

Jager

Kampioen

Kampioen

En het belangrijkste: Het personeel blijft altijd vriendelijk. Al spreek je Frans ze willen hun beste Engels met jou spreken. Heerlijk gewoon!

En door de tijden heen. Er verandert echt niks!

En ook je portemonnee vindt het prima, die is weer vele euro’s lichter. En zelfs voor een cent reset het personeel de kassa. En ze vinden het maar raar dat in Nederland een en twee cent is afgeschaft. Hebben die Nederlanders soms teveel centen!

 A bien tôt

 Ingrid

Decatlon ingrid