Vandaag heerlijk zonnig grasmaaiweer op Menerolle

Vandaag heerlijk zonnig grasmaaiweer op Menerolle

Category : Tuin

Zoals elke twee weken heb ik vandaag weer het gras gemaaid. Mijn tractortje functioneerde weer helemaal prima, omdat de buurman er de nieuwe messen op heeft gezet. Als ruil voor het lenen van het mooie beestje! Het ziet er weer fantastisch uit, dan bedoel ik mijn grasveld! La Culotte du gendarme was frequent aanwezig. Dit is een franse uitdrukking voor een mooi blauw stukje lucht tussen de wolken. Oftewel op zijn frans “Apercevoir un coin de ciel bleu au travers d’une épaisse couche nuageuse, de préférence en forme de culotte”. Oftewel blauwe lucht in de vorm van de onderbroek van de gendarme! Franse uitdrukkingen zijn altijd leuke dingen! Zo leren we weer wat!

Daarna heerlijk uitgepufd, onderuitgezakt in mijn luie stoel, natuurlijk in het zonnetje!SAMSUNG DIGITAL CAMERA

 


1 Comment

Bart

mei 22, 2015 at 9:14 am

wat een lekker zonnetje op die foto in menerolle!
Zo’n vakantie huisje in Frankrijk wil iedereen wel! Genoeg plek om je ding te doen in de tuin en een fantastisch uitzicht!