Het feest van Napoleon III en zijn Eugenie in Vichy. La fête Napoleon III et Eugénie à Vichy. 24 Avril 2016 | Vichy Allier

Het feest van Napoleon III en zijn Eugenie in Vichy. La fête Napoleon III et Eugénie à Vichy. 24 Avril 2016 | Vichy Allier

Category : Geheimen

Vandaag het feest van Napoleon III en zijn Eugenie bijgewoond in Vichy. Een aanrader!

DSC04228

DSC04350

Dansen en dansen en dansen. Op de muziek van Strauss en andere 19e eeuwse componisten. Geweldige ervaring, gewoon!Vichy is een prachtige stad met zeer mooie gebouwen. Ook de jeugd is ruim aanwezig. En doet graag mee met het verkleden in de stijl van de 19e eeuw.

Blauwe dame

DSC04326

DSC04239 copy

Het tijdperk van la Belle Epoque voel je gewoon. Al in de 19e eeuw stond Vichy bekend om het kuren en zijn geneeskrachtige bronwater. Ook de toenmalige keizerin Eugenie ging zeer vaak kuren in Vichy.  Napoleon III heeft duidelijk zijn stempel op de stad gezet. Hij en Eugenie toverden de stad om in een prachtige idyllische plaats. Art Nouveau en Art Deco zijn ruim aanwezig. En ook nu kun je er nog heerlijk een Zen-gevoel krijgen. Hou je van de sfeer van weleer en van dans kijk dan naar onze video’s op youtube.

https://youtu.be/4nMQLl0nLf8

https://youtu.be/CjzCDH78qyE

https://youtu.be/ZYovEB0xXDU

DSC04343 copy

 DSC04337

Het is leuk om te zien hoe tegenwoordig Vichy de stad op de kaart zet door dit soort leuke activiteiten. Een weekend vol met dans, geschiedenis en nostalgie. Echter ook zonder Napoleon en Eugenie is Vichy echt de moeite waard om te bezoeken.


Archief

This site is using the Seo Wizard plugin created by http://seo.uk.net/